Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

Köpök a sírodra (2010)

Ne basszakodj Jennifer-el!

2019. február 26. - Terence Bird

Meir Zarchi ultra erőszakos 1978-as botrányfilmje a Köpök a sírodra számtalan országban került tiltólistára vagy ha mégis akkor is csak megnyírbálva adhatták el. 2010-ben felújítottak, és az eredmény meglepő: a remake jobb, mint az eredeti. Steven R. Monroe (Ogre – Halott város, Jabberwock) jól látható, nem egy világmegváltó rendező, de ez az alkotása mondhatjuk szembeötlően jól sikerült. Ezelőtti munkáihóz képest mondhatni remekmű.

b2nlt0filxgkznqmfd5zjjjaipe.jpg

Jennifer alaposan felszerelkezve, kibérel egy kietlen környéken fekvő kunyhót. Épp egy regényen dolgozik, ezért szüksége van egy kis környezetváltozáshoz. A helyi vagány fickók fantáziálnak a lányról, akit hidegen hagy ez az egész bókolosdi. Ez nem tetszik nekik, ezért a banda az egyik éjjel meglátogatja Jennifer-t, akit előszőr verbálisan terrorizálnak, majd egy kis idő múlva meg is erőszakolnak. Pechjükre a lány élve el tud menekülni, így az ipsék ereiben megfagy a vér. Nem is tudják hogy a főhősnő véres bosszúhadjáratot indít ellenük...

Az erőszakos, véres filmekkel Dunát lehetne rekeszteni. Amelyek leginkább abban merülnek ki hogy pár tehetségtelen színészt egy elmebeteg leakar kaszabolni. A Köpök a sírodra azonban nem merül ki ennyiben. Feltartóztathatatlanul sodródunk a film cselekményével, izgalmas és végig a képernyő elé szegezi a nézőt. A főhősnő a film második felében Halál Angyalaként csap le a sötét lelkületű alakokra. Élénk fantáziával részesíti az erőszakot a vandálokon, persze személyszerint én még ráhúztam volna a lány helyében és nem értem volna be ennyivel.

phqcxqcycaiatw_1_l.jpg

Egy percnyi üresjárat sincs benne, kemény, kegyetlen, könyörtelen, és a lány bosszúja teljesen érthetõ és logikus persze. Sarah Butler remekül hozza Jennifer szerepét, ha a karakterek nem is, de a brutalitás elviszi a hátán az egész filmet.

9/10

u.i.: Minden erőszaktevővel így kellene bánni, szerintem! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr5614655415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása