Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

Rémisztő valóság I.

2019. január 27. - Terence Bird

scary-wallpaper.jpg

A valóság sokszor kíméletlenebb tud lenni egy filmnél, most elhoztunk nektek három igaz történeten alapuló rémmesét, amelyektől garantáltan kiráz a hideg. Jó borzongást! 

Óriás mutánspók

maxresdefault.jpg

A kilencvenes évek végén Ukrajnában, egy liftben holtan leltek fel egy férfit. A nyakán két fikarcnyi pöttyöt fedeztek fel, s azt az orvosok megállapították, hogy vérvesztesék és sokkhatás miatt szenderült jobb létre, de a helyszínen vért nem találtak. Az eset még nagyobb figyelmet kapott, amikor nem sokkal később egy lány is szinte ugyanilyen okból halt meg. 

Állítólag nem vámpírok, hanem egy óriási mutáns pók okozta a két ember halálát. Az esetről az ukrán média hallgatott, de egy török újság megírta, és ők azt is megtudták, hogy férfiak lángszórókkal keresték a liftnél lakó hatalmas pókot, de azt nem tudjuk, hogy ráakadtak-e. 

Szellemhotel 

maxresdefault_1.jpg

Képzelj egy hatalmas, elhagyatott hotelt, ahol a padló minden egyes léptednél nyikorogni kezd. Fojtott fény szűrődik át a függönyök mögül, lépteket hallasz és egy kisfiú hangját, aki azt súgja "Ez fáj, anya". Ez a Baker Hotel, amely Texasban található. A hotel 1972-ben zárta be kapuit, pedig előtte rengeteg híres ember szállt meg errefelé. Manapság pedig helyi szellemes látványoságnak számít. Van erre fehér ruhás nő és egy néni is tolószékben. 

Az Őrző

scary-masked-man-over-dark-background_v1iwl0mwl_f0000.png

Egy család 2015-ben költözött egy sok millió dolláros New Jersey-i kastélyba, amiről kiderült, hogy mégsem  az az álomotthon, aminek elsőre tűnt. Ugyanis rővid időn belül elkezdtek leveleket kapni valakitől aki "The Watcher", vagyis az Őrző néven írta alá finoman szólva is igencsak nyugtalanító sorait. Azt írta a családnak többek közt, hogy ez a ház évtizedeken át a családja otthona volt, illetve - ami már-már fenyegető -, hogy vajon a gyerekek rájöttek-e már arra, mi minden van a falakban. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor azt írta, hogy idézzük: "tudom a neveteket, és azok neveit is, ami fiatal vérrel van írva". A család ekkor költözött el, féltve a gyerekeket, és beperelték az előző tulajt, mert nagyon valószínű, hogy ő tudott az Őrzőről, mégis (vagy épp ezért) adta el nekik az ingatlant. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr9914591688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása