Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

Aki bújt, aki nem (2001)

A démoni sorozatgyilkos kalandjai

2019. január 11. - Terence Bird

Victor Salva 2001-ben életre keltette a zabolázatlan zabálás démonát, Jeepers Creeperst. Sok év után elhatároztam hogy újra megnézem az azóta klasszikusnak számító Aki bújt, Aki nem-et. És milyen jól is tettem! A rémes 3.rész után jól esett, és kellemes kikapcsolódást nyújtott. 

20190111_191659.jpg

A sztori viszonylag ismerős klisékre épül: Trish öccsével Darryvel furikázik keresztül az államokon a tavaszi szünet után. Azonban egy ámokfutó furgonos le akarja szorítani őket az útról. Majd a két fiatal szemtanúja lesz annak hogy egy romos templom mellett nem messze a kocsitól feltűnik egy titokzatos kabátos rém, aki lepedőbe csavart hullákat dob egy csőbe. Majd újra meglátja a fiatalokat azonnal teherautójába pattan, és uccu neki, újra utánuk robog. Ezután a testvérpár beérkezik egy lakott területre, ahol a rendőrséget riasztják. Elkezdődik a hajsza...

20190111_191715.jpg

Az alapfelállás és a hangulat alapján a Texasi láncfűrészes mészárlás unokájának tekinthető. Az első fél órának óriási atomszférája van: ijesztő, rozzant furgon, kihalt táj, romos templom. Azonban Victor Salva úgy döntött, a gyilkost felruházza némi természetfeletti hatalommal, ami egy ici-picit eltereli a cselekményt. Igaz, még így is nagyon szórakoztató filmecske ez, a mészáros fasza, a kocsi ijesztő. Érdemes megtekinteni!

7/10 

Quietkiller

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr614557004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása