Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

Halloween (2018)

Egy újabb csalódást keltő folytatás...

2019. január 04. - Terence Bird

40 év telt el az 1978-as Rémület éjszakája óta. És sajnos a legújabb Michael Myers borzongás ugyanolyan gagyi, unalmas, sablonos mint az eredeti, igen nem szeretem a '78-as filmet se, sőt... Sajnos úgy látszik lesz folytatása, sajna. Pedig úgy tűnt, minden sínen van. Jamie Lee Curtis és John Carpenter visszatért... de sajnos ők sem tudják megmenteni a filmet. 

mv5bmju4zde2yzqtmgzlos00ywnhltlimjctnmzhntizntezzdkxxkeyxkfqcgdeqxvynjq4ode4mzq_v1.jpg

40 év után visszatért az álarcos rém, Michael Myers hogy végleg leszámoljon Laurie Strode-al. Ennyi! Már megint! Hurrá... nem mintha lenne még pár ilyen rész... 

Nos, a film ezerszer látott klisék halmaza. Semmi újdonság, Michael bemegy egy házba ok nélkül és gyilkolni kezd... Jamie Lee Curtis semmit nem tett számomra hozzá, bárkit betehettek volna a szerepére, de kétlem hogy a film úgy is értékelhető lett volna. A történet túl sok szereplőt mozgat, akik elképesztően rusnyák, és tehetségtelenek. Komolyan, teljes film közben ezen gondolkoztam. Honnan tudtak ennyi tehetségtelen és rút szereplőt összehozni? Bár legalább ezeket a ripacs karaktereket Michael kinyírja, késsel, kalapáccsal, körömvágó ollóval... és Michael formája legalább jó lett... Nem értem miért nem egy horror-rendezőre bízták a filmet... 

100 perc körül van a film, aminek megmondom én nagyon vártam a végét. És persze a lezárás nyílt utat hagy egy felesleges folytatásnak. Ez csupán csak egy újabb bőrlehúzás volt! 

4/10

Quietkiller

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr8914536326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása