Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

Ideglelés Csernobilban (2012)

Fogd a kamerát és fuss...

2019. január 22. - Terence Bird

chernobyl-diaries01.jpg
Ideglelés. Hmm. Micsoda nosztalgia. Teljesen abban a hitben voltam, hogy van valami köze az 1999-ben bemutatott Blair Witch Projecthez.Mert a fordítása nem éppen felel meg a Chernobyl Diaries-nek. Gyerekek, ezért nem szabad a webfordítót használni.
Azért egy minimálisan van köze a régihez. A cselekménye. Zajok éjszaka, rejtélyes eltűnések. Mondom a sztorit.

csernobil2.jpg
Négy fiatal utazik a nagyvilágban amikor is eldöntik, hogy ha már úgy is közelben vannak akkor kitérnek Csernobil felé. Kár volt. Egy túravezető segítségével besurrantak Csernobil utcáira. Fotóznak, nézelődnek, nevetnek. Közben a túravezető mesél nekik arról amikor kitelepítették innen az embereket. Sietniük kellett, minden személyes tárgyat ott kellett hagyni ami ma már halált is okoz. Nagy a sugárfertőzés. Több mint 30 év elteltével is.
Sötétedik, már indulnának haza amikor az autó amivel jöttek nem indul be. Ezzel egyidejűleg hangokat hallanak a távolból. Gyereksírás, neszezést.
Próbálnak aksit keresni az autóba, így muszáj lesz kiszállniuk. Sietniük kell, mert az egyik társuk lesérül, és nem utolsó sorban minél többet vannak a helyen annál nagyobb a sugárzás veszélye is.

120525_mov_chernobyl-ex_jpg_crop_rectangle3-large.jpg

A film végéig azt hiszed, hogy valami boszorkány vagy szellem az ami üldözi őket. De ha még nem láttad a filmet akkor nem spoilerezek.

A történet maga rendben van. Van benne egykamerás szemszög is de az valami nagyon minimális. Ezt a filmet egy péntek estére ajánlom a haverokkal.Van benne egy ici pici vér is, meg egy ici pici ideglelés.Ez a kombó akár jó is lehetett volna.

ideglelc3a9s-csernobilban.jpg
Próbáltak valami újat mutatni, és ez látszik rajta, de nem lesz egy kedvenc. Nem szörnyű de láttam már jobbat is.
Nekem személy szerint rajta van a bakancslistámon hogy majd egyszer elutazzak oda.
Persze nem ilyesmi kalandra. :)
10/5

Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr9014582464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása