Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

2018 legjobbjai a Creepypark szerint! (TOP7??!)

Toplista...

2019. január 20. - Terence Bird

30-best-so-far-horror_w700_h700.jpg

Az elmúlt tizenkét hónapban több olyan horrort is bemutattak, amelyek alaposan próbára tették a nézők idegeit. Ne is húzzuk tovább az időt, lássuk, mely filmek voltak a 2018-as esztendő legjobbjai. 

7. Hívatlanok 2 - Éjjeli préda 

the-strangers-2-slide.jpg

Fogalmunk sincs mi szükség volt folytatni a Hívatlanokat. Valószínűleg csak kellett a bevált név, ami hoz néhány milliót, tucattermék, de mégis egy szórakoztató darab, ami még nagy-nagy nehezen felfért a listánkra. (Quietkiller)

6. Zéró páciens 

kpjp9wqj6u4wdv4osee9flknhaq.jpg

Tipikus zombi horror. De egy kis új dologgal megspékelve. Ugyanis a zombis horrorokban a zombik nem kommunikálnak egymással, itt igen. Nem egy kedvenc, de érdemes megnézni. (Dóra)

5. Meg - Az őscápa 

the-meg-2018.jpeg

Egy klasszikus cápa film a napjaink technikájával. Aki retteg a tengertől vagy a cápáktól, az csalódni fog. Fordulatos, rettegős és marcangolós. Pont mint egy cápa. (Dóra)

4. Tébolyult 

unsane_screenshot_20181015221726_4_original_560x313_cover.jpg

A Steven Soderbergh által rendezett Tébolyult puszta paranoia-thrillerként állja meg a helyét, a cselekmény túl sok újdonságot nem mutat, de izgalmas és végig a képernyő elé szegezi a nézőjét. (Quietkiller)

3. Hang Nélkül

a-quiet-place-super-bowl-tv-spot.png

Egy újdonság a horror műfajában. Egy remek film ami magával ragad, és húz a végéig. Szerintem erre a filmre az unokáink egy klasszikusként fognak tekinteni. (Dóra)

2. Örökség 

hereditary-annie.jpg

Csupa fordulat és izgalom. Kicsit hosszúra nyújtották. Szerintem egy másfél órába simán belefért volna. De rendben volt. A történet is jó és a cselekménnyel sem voltak bajok. (Dóra)

1. Ghostland - A rettegés háza 

day_035_b_105_1_12_3.jpg

Pascal Laugier Ghostland: A rettegés háza című filmje tovább öregbíti a rendező hírnevét. A film első részben úgy indul, mint egy átlagos horror, azonban amint megjelennek az éj rémalakjai, felpörögnek az események... Aki egy irodalmi utalásokkal megtűzdelt, érdekes, felkavaró, hátborzongató, csavaros horrorfilmet akar látni, annak feltétlenül meg kell tekintenie! (Quietkiller)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr3314577122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása