Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

Trancsírák (2010)

Tucker, én ezt nem bírom....

2018. december 27. - Terence Bird

56819_20.jpg

Van az a mondás, hogy minden éremnek két oldala van. Jelen esetben egy történet és két szempont. A Trancsírák című film talán majdnem egy kategóriába sorolható a Horrorra Akadva szériákkal. Csak ebben a filmben nem a komédia hanem inkább a félreértés a vicces. A legtöbbször előforduló sztori van a filmben. Van egy csapat tini akik a suli szabadidőben elmennek egyet szórakozni az erdő legmélyebb pontjára. Ott elkezdenek horror történeteket mesélni aminek a központjában egy gyilkos van aki nem ismer kegyelmet. Lemészárolt régen egy csapat olyan tinit mint most ők.

trancsirak03-r.jpg
És itt jön a képbe két szerencsétlen pasas akik a légynek nem tudnak ártani. Ők házat vettek ebben az erdőben ahol fűrészgéppel és baltával vágják a fát. Aminek a látszatja az, a tinik szemszögéből, hogy egy baltás őrült fut feléjük mert éppen a méhek kergetik mert „rossz fába vágta a fejszéjét”
Általában egy horrorfilmben nem sajnálod azt akinél olyan eszköz van amivel ölni lehet. Kivétel ez.
Hatalmas poénok, sok mennyiségű vér, és egy csattanó a végére. Mondhatni a vadból lesz a vadász.
Van benne szerelmi szál aminek hatására át megy egy romantikus vígjátékba is.Az érzékeny srác aki soha nem kapott meg egy csinos lányt,a hős barát, a féltékeny fiú.Egyszóval minden van benne. Ötvözte sok film alap történetét és annyit remek klisét.

trancsirak.jpg

Bár kicsit bugyuta mégis jó unaloműző és vicces alkotás.
7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr8014517708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása