Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

Ott bent (A betolakodó)

2018. november 18. - Terence Bird

Nem rossz, de a francia horrorfilmek közt Mártírok és a Magasfeszültség jobban ki van dolgozva. Ami azt illeti ez tényleg az egyik legdurvább film amit láttam!

Karácsony éjszaka egy feketébe öltözött nő kopog Sarah ajtaján. Később, alvás közben Sarah-t megtámadja az asszony, aki betört a házába, és egy ollóval fenyegeti...

A behatoló nő valami wonderwoman! Kötötű, olló, cérna, mindenkivel sajátos módon végez. Egyébként a film teljesen logikátlan és csak a vér és a túlzott erőszak tudja megmenteni. Bár az is öncélú. A valósságal még csak köszönő viszonyban sincs. A szereplők idióták, és idegesítőek, unszimpatikusak. A történet szegényes, unalmas, klisés. A csattanó pedig, hát... eléggé kiszámítható... Az eleje dögunalmas (pedig csak 35-40 percet kell várni a történet beindulásáig) majdnem elaludtam! 

Aki francia horrorfilmet akar látni nézze meg a Mártírokat, vagy a Magasfeszültséget! Csak a brutalitás és a zene miatt egy gyenge 5/10 (jó filmezést...)

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr2114379438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása