Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

The Walking Dead

Kóborlók...! Kóborlók mindenhol!

2019. január 21. - Terence Bird

twd-image-630x418.png

Szinte minden zombis horror jöhet ami létezik. Másnak a szellemes horror jön be, valakinek a vámpíros. Nekem a zombis. És aki annyi ilyen filmet látott mint én azt tudja, hogy nagyon nehéz eltalálni a történetet hiszen ez mindig egy alap. Változtatni nem igen tudnak rajta. Valahogy elindul egy vírus és maximum pár száz ember éli túl a hétmilliárdból.

Nagyon féltem elkezdeni nézni a sorozatot, mert nem gondoltam volna, hogy újat tudnának mutatni. De mindig adok esélyt. Nos, nem tévedtem. Újat valóban nem tudtak mutatni, de hogy függő lettem tőle az biztos. Minden létező klisé benne van, és mégis meg tudok lepődni, vagy el tudom sírni magam.
Itt is az alap sztori van ahogy megszoktuk. Elindult egy vírus, és az emberek zöme halott.

the-walking-dead-8b-key-art.jpg
Egy ember van a középpontban, Rick Grimes aki egy kórházban ébred. Ő volt a seriff akit lelőttek egy üldözés következtében és korházban ébredt fel.Nem tudja mi történik csak azt hogy a családját meg kell találnia.
A kóborlók sarokba szorítják, és egy csapat menti meg akikkel a további évadokban próbálja túlélni a borzalmakat. Ha el akarod kezdeni a sorozatot azt tudd, hogy sose mondják ki hogy zombi. Vagy húsevők, vagy halottak, de inkább kóborlóknak hívják őket.
4-najlepsze-seriale-kto_re-musisz-zobaczyc_-jesienia.jpg

Sok olyan karakter van a sorozatban ami a zombi filmekben is. Csak itt egyben van az egész. Van egy apuka aki félti a családját, van egy szürke kisegér akit alábecsülnek, van egy rossz fiú(személy szerint a kedvencem) aki mégse rossz. Van egy áruló, és bátor fiú és így tovább. Minden létező karakter megtalálhat benne.
2018-03-30-the-walking-dead01.jpg

Nekem mindig is gyors volt egy zombi témájú film cselekménye. Átlag másfél órába beletömörítettek mindent. A sorozat ezért jó. Hagynak időt, hogy felfogjuk mi történik, és hagyják leülepedni.Majd utána izgatottak leszünk. Most tartok az 5. évadnál de már félek ha eljutok a 9. évadig mert jelenleg ennyi van csak.
Annyira alap a sztori és mégis azon kapom magam, ha hazajövök a munkából egyből bekapcsolom és lélegzet visszafojtva nézem.
walking_dead_01a.jpg
A sztori hibátlan, a színészek jók, a zombik fantasztikusak,megfelelően véres, de a vágási munkával nem vagyok túlzottan megelégedve. Sokszor van úgy hogy olyan hirtelen vált át hogy kell egy pillanat mire felfogod, hogy gyakorlatilag mi történt.
Esküszöm még oktató filmnek is lehetne besorolni. Szinte minden rajongó elgondolkozott már rajta hogy mi lenne ha kitörne a járvány. Ne mondjátok, hogy nincs igazam mert de! Én így képzelném el.
Nyugodt szívvel ajánlom a sorozatot, de vigyázz... Ha egyszer rákapsz... :)
Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr2014580702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása