Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klasszikus horrorfilmek kritikái! ;)

CreepyPark

Bőrpofa: Texasi láncfűrészes mészárlás III (1990)

Felberreg egy láncfűrész a poros éjszakában...

2019. január 02. - Terence Bird

Ismét Texas, Ismét Bőrpofa. 16 évvel Tobe Hooper klasszikusa után elkészült a második folytatás, a harmadik láncfűrészes mészárlás. Kissé humorosan beteg, kissé gagyi, de meg van a maga bája.

Tehát a história szerint Michelle és Ryan a napsütötte Floridába tart. Majd egy kis galiba után kerékcsere közben rájuk támad a karakterünk, Bőrpofa. Megy a sikítozás, és a rettegés, majd kicsivel később egy Benny nevű fickóval ütköznek. Hamarosan rá kell jönniük hogy nem csak Leatherface barátunk éhes a fiataljainkra, hanem egy egész familía...

Még emlékszem egy 8-9 éve fedeztem fel egy boltban ezt a friss, ropogós filmecskét. Mikor hazavittem nagy reményekkel ültem le megnézni ezt a részt. És jól esett újra megnézni, ám mégsem hozza azt a tébolyt, mint a klasszikus 74-es rész vagy a 2003-as remake. De be kell vallani hogy a karakterek elképesztően morbidak és elmebetegek. Ám, van pár röhejes dolog. Például a viccesen béna szinkron, jó erről nem a film tehet, de azért ront a film élményen, Leatherface kissé el van nyomva, a Michelle-t játszó Kate Hodge pedig elképesztően tehetségtelen. De mégis van valami varázsa a filmnek. Talán a hangulat, és a nyári láncfűrészes üldőzés. Egy dolog azért biztos, hatásosabb és élvezhetőbb lett mint a 2. rész, nincs túlnyújtva, és a Sawyer család sem olyan idegesítő mint az első folytatásban.

Van itt emberke felkoncolás, krómozott láncfűrész, csontokból készült játékbaba, na meg a jó öreg nagypapi is. Az tény hogy nem a legjobb rész, de a jobbak közé lehet sorolni. Igazán jól szórakoztam rajta. 

7/10

Quietkiller 

A bejegyzés trackback címe:

https://horror-park01.blog.hu/api/trackback/id/tr8614528490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása